Skip to main content


Kurbadhagen har en unik beliggenhet i hjertet av Sandefjord sentrum. Vi er et helårs konsertsted bestående av en Musikkbar med scene og en Cocktailbar. Om sommeren benytter vi i vår idylliske hage til store og små konserter fra den store utescenen, paviljongscenen og Hagebaren og har artister fra inn- og utland på programmet.

I Kurbadhagen er det også mulig å booke seg inn med egne arrangementer, firmafester, selskaper med mer.

Åpningstider:
Om sommeren er Hagebaren vår åpen hver dag fra kl. 11. Konsertområdet åpner som regel 2-3 timer før konsertstart. Vi har servering til 03:00 og alle gjester må være ute av skjenkeområdet 03:30.


Aldersgrense:
Konserter:
Det er ID 18 år på våre utendørsarrangementer og konserter. U/ 18 kommer inn med ansvarlig voksen over 25 år frem til kl. 23.

20 år
ID 20 år innendørs på sommeren. Det er også en egen sone/med egne bånd på noen av våre arrangementer.

Sitte-/ståplasser:
Kurbadhagen har et stort uteområde og mange sitteplasser på de fleste konsertene.
Det går kun an å reservere sitteplass ved kjøp av matbillett.

På våre aller største arrangementer vil det være flest ståplasser. Vi anbefaler å komme tidlig/når dørene åpner om du vil sikre deg en ønsket sitteplass. Vi tar ikke bordreservasjoner på konserter det ikke selges matbillett via billettlenken (sommeren 2023 gjelder det Madrugada 21/7-23).

Dersom du av helsemessige årsaker trenger å sitte, har vi holdt av noen sitteplasser til dette ved våre arrangementer. Gi beskjed ved inngangen/ved ankomst.

Mat/Drikke
På våre konserter serveres sommertapas fra Matlykke. Dette kan kun forhåndsbestilles ved kjøp av billett. Stor pizza kan kjøpes i baren under arrangementene våre og i vanlige åpningstider frem til ca. 22:30. Andre bestillinger for mat eller spørsmål om mat rettes til matogdrikke@kurbadhagen.no

Madrugada 21.07.23
Det vil selges mat på området denne dagen. Det er ikke forhåndssalg på mat og ingen tilgjengelige bordreservasjoner denne dagen (dersom du av helsemessige årsaker trenger å sitte, har vi holdt av noen sitteplasser til dette ved våre arrangementer. Gi beskjed ved inngangen/ved ankomst.)

Ledsagerbevis:
Vis gyldig utstedt ledsagerbevis ved inngangen på konsert/arrangement. Dette fungererer som en billett.

Tak:
Vi har noen parasoller og sitteplasser under tak utendørs. Våre sommerarrangementer er utendørs og vi anbefaler at man kler seg etter værforholdene/temperatur.

Gangavstand fra togstasjonen
Kurbadhagen ligger i Sandefjord sentrum, kun 900 m fra tog- og busstasjonen i Sandefjord