Skip to main content

HAGEFESTIVALEN 2023

16 - 17. juni i Kurbadhagen i Sandefjord 🌿

MORTEN ABEL

LØRDAG

Morten Abel kommer til Hagefestivalen 2023 lørdag 17. juni! Morten Abel har over 40 års erfaring som låtskriver og artist. Med over 600 000 solgte album og hele 5 Spellemannpriser, er han for lengst som en institusjon å regne i norsk musikkliv. Fra Mods til The September When via Peltz, og ikke minst som soloartist, er Morten Abel en musiker som stadig fornyer seg.
Nå får du en unik mulighet til å oppleve Morten Abel tett på, sammen med multiinstrumentalist Thomas Gallatin. «Vi har lenge hatt lyst til å gjøre noe i et mindre format. Det er utrolig spennende, som å starte band for første gang», sier Morten Abel. De tar for seg låter fra hele Abels karriere og gir dem nye drakter. Etter fire tiår som låtskriver og entertainer, er Abel fremdeles en av landets beste formidlere, og skuffer aldri på scenen.
Du skal ikke se bort i fra at en og annen overraskelse dukker opp, i tillegg til de gode kjenningen.
Gled dere!

THE SWITCH

FREDAG

The Switch kommer til Hagefestivalen 2023! Bandet ble stiftet i 2010, og siden debuten med «Big» If i 2014 har de sluppet syv album. For sin fjerde utgivelse, «The Switch Album» (2016) vant de både Spellemann i indiekategorien, og Osloprisen. "Tusen sommerlige øyne lyser imot en fløyelsrevolusjon for blokkfløyter (!) og lyden av et imaginært sekstitall som aldri har vært lenger borte og nærmere enn nå. Litt som overskuddsprosjektet Band of Gold, altså. Bare enda mer gyllent." Tor Martin Bøe, VG

NOMZI KUMALO

FREDAG

Nomzi Kumalo til Hagefestivalen 2023 fredag 16. juni😍 Artisten smeltet mange hjerter (inkludert våre) fra TV-skjermen under årets The Voice ❤ Hun er sanger, låtskriver og poet født i Sør Afrika, men bor i Norge. Vi gleder oss til å høre henne med fullt band fredags kveld på årets festival ✨

DARLING WEST

FREDAG

FESTIVALSLIPP! Fredag 16. juni kommer Darling West til Hagefestivalen 2023. Bandet som har blitt omtalt som et av Norges beste liveband skal endelig sette seg i turnébilen og vise frem de nye låtene på det nyslupne albumet "Cosmos" for publikum. Vestkystpop, cosmic folk, americana, kall det hva du vil – det er til og med innslag av afro blues i de nye låtene – Darling West handler om musikkglede og formidlingsevne, humor og sårbarhet, og de inviterer deg herved inn i sitt univers.

IDA STEIN

LØRDAG

Ida Stein til Hagefestivalen 2023 lørdag 17. juni! Sandefjordsartisten er aktuell med ny musikk og i mars kom singelen «The River» spilt inn med bandet i Sandefjord som hun har med seg live på festivalscenen. 16. juni slipper hun nok en låt, før førstealbumet kommer senere i år. Det har blitt en tradisjon at Ida, som mange nok også kjenner som én av driverne i Kurbadhagen, gjør en konsert under Hagefestivalen. Vi gleder oss✨

DUVEL

LØRDAG

Ramona's Tea Party

LØRDAG

Ramona’s Tea Party til Hagefestivalen 2023 lørdag 17. juni🌴 Power-pop-punkrockbandet fra Sandefjord med Ramona Lundberg i front på vokal og gitar, serverer gøyale selvskrevne låter. Punk-sirkuset har det siste året utfoldet seg på scener Norge rundt, sammen med norske artister som blant annet Ida Maria, Oslo Ess og The Dogs. Gled dere til de løfter festivalstemningen!

Kjøp dagspass her: https://www.kurbadhagen.no/hagefestivalen2023/

OLIVIA

LØRDAG

Nytt festivalslipp i samarbeid med Sandefjord PRIDE🏳️‍🌈 Olivia spiller konsert lørdag 17. juni😍 Selvlært singer/songwriter Olivia Szalai fra Larvik uttrykker sårbarhet gjennom musikk og ønsker å skape intim stemning der alle følelser er velkomne. Artisten har tidligere vært hovedartist på miss Norway, opptrådt på pride i hjembyen og fremfører musikken sin på festivalen lørdag ettermiddag 17. juni, på utescenen. Vi gleder oss!
Vi markerer pride under Hagefestivalen 2023 på Prideuka i Sandefjord 2023🏳️‍🌈
Billetter på www.kurbadhagen.no/hagefestivalen2023 ☀️🌴

DJ LIVE SOLLID

LØRDAG

Nytt lørdagsslipp for Hagefestivalen 2023 ☀️🌿 DJ Live Sollid spiller! Live Sollid er Oslo-basert vokalist, låtskriver og musikkprodusent, og står blant annet bak artistnavnet Mörmaid.
Hun har jobbet som DJ siden 2019, og spiller alt hun selv synes er fett å danse til - disco og 80-tallspop, 90- og 2000-tallets (guilty) pleasures, moderne pop, house og R&B. Vi gleder oss!
🎫 Sikre deg dagspass her: www.kurbadhagen.no/hagefestivalen2023

MINA NYSTAD

FREDAG

Nytt slipp Hagefestivalen 2023 ☀️ 🌴 Mina Nystad, singer-songwriter, sanger og pianist fra Sandefjord, åpner festivalen fredag 16. juni😍 Med fersk bachelor fra Berklee college of music i Boston, USA, er hun snart relevant med flere forskjellige utgivelser innenfor både jazz og folk-pop. Vi gleder oss veldig!

Samme kveld spiller Nomzi Kumalo, Darling West og The Switch - for en FESTIVALFREDAG! ⭐️

🎫 Kjøp dagspass her: https://www.kurbadhagen.no/hagefestivalen2023/

PROGRAM

FREDAG

PROGRAM

LØRDAG

Billetter på www.kurbadhagen.no/hagefestivalen2023 ☀️🌴

SOMMERTAPAS

16 - 17. juni (forhåndsbestill)

BRØDRENE BERGGREN

LØRDAG 17. JUNI

BRØDRENE BERGGREN leverer ferske reker til festivalen lørdag 17. juni

PRIDEMARKERING

HAGEFESTIVALEN 16 - 17 JUNI

HAGEFESTIVALEN

16 - 17. JUNI

En unik festival i hjertet av Sandefjord sentrum, ute i byens hyggeligste konserthage, Kurbadhagen.

HAGEFESTIVALEN 16 - 17 JUNI

Billetter på www.kurbadhagen.no/hagefestivalen2023 ☀️🌴